Voordat je kan beginnen aan je jumpsessie, dien je de waivers te ondertekenen (volwassenen vanaf 18 jaar) of te laten ondertekenen door je
ouders , voogd of wettelijk vertegenwoordiger (minderjarigen). In dit document aanvaard je dat je zelf verantwoordelijk bent voor je veiligheid
en dat je je aan de regels van het park zal houden. Q Events BVBA is niet aansprakelijk voor eventueel lichamelijk letsel, schade en of verlies
van eigendommen.

 

Je reserveert (ook) voor andere minderjarige kinderen vanaf 8 jaar tot 18 jaar waarvan je niet de ouder, voogd of wettelijk vertegenwoordiger bent?

Dan kan je er voor opteren om de ouder(s), voogd of wettelijk vertegenwoordiger(s) van deze minderjarige zélf het document te laten ondertekenen. Wanneer je de bestelling plaatst zullen de personen die je in de lijst hebt gezet een mail ontvangen met het correcte document dat zij dienen te ondertekenen en mee te geven met hun kind op de dag van de activiteit.

 • 8 t.e.m. 12 jaar

  Kinderen vanaf 8 jaar en jonger dan 13 jaar dienen steeds begeleid te worden door een ouder, voogd of wettelijke vertegenwoordiger. Het onderstaande document moet ingevuld worden door de begeleider in kwestie. De ouder, voogd of wettelijke vertegenwoordiger dient zijn gegevens in te vullen, de kinderen op te lijsten die zich onder zijn of haar toezicht bevinden en voor wie hij of zij (op dat moment) verantwoordelijk is. De meerderjarige begeleider hoeft niet mee te springen.

  Download waiver
 • 13 t.e.m. 17 jaar

  Tieners vanaf 13 en jonger dan 18 jaar moeten niet verplicht onder toezicht staan van een ouder, voogd of wettelijke vertegenwoordiger. Het onderstaande document moet wel ingevuld worden door een meerderjarige ouder, voogd of wettelijke vertegenwoordiger. De tieners dienen dit document ondertekend mee te brengen. De ouder, voogd of wettelijke vertegenwoordiger dient zijn gegevens in te vullen en de deelnemers op te lijsten waar hij of zij (op dat moment) verantwoordelijk voor is.

  Download waiver
 • + 18 jaar

  Personen vanaf 18 jaar dienen onderstaand document te ondertekenen. Door het ondertekenen gaan ze akkoord dat ze kennis hebben genomen van de algemene voorwaarden, de veiligheidsvoorschriften en het feit dat ze verantwoordelijk zijn voor hun eigen veiligheid.

  Download waiver

Heeft u nog vragen?

Mogelijk vindt u een antwoord in deze rubriek. Lukt het niet om online te bestellen? Neem dan contact op met ons.

Veelgestelde vragen