Ons trampoline park is de perfecte setting voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje om nog maanden met op te scheppen. Wij zorgen voor de activiteit en het eten, jij zorgt voor de groep kids.

Het pakket bestaat uit:

 

Een cadeau voor de jarige:

Het feestvarken krijgt bij aankomst een gratis jeton voor een spel op onze unieke Augmented Reality klimwand (dé enige in België!). Ga de uitdagingen individueel aan of daag jouw vrienden uit voor een wedstrijd! De geprojecteerde spelletjes reageren steeds op jouw bewegingen en handelingen.

Voorwaarden

Per 10 bouncers, vragen we telkens één meerderjarige toezichter. De jarige zelf moet tussen 8 en 13 jaar oud zijn. Oudere broers, zussen, vrienden,… zijn welkom. Het pakket is beschikbaar voor groepen vanaf 8 personen.

Deelnemen aan de activiteiten aangeboden door Mega Bounce gebeurt steeds op eigen risico. De begeleider of organisator van het feest dient steeds het aansprakelijkheids- en vrijwaringsformulier van Mega Bounce te laten invullen door de ouders, wettelijke vertegenwoordiger of voogd. Dit document kan u downloaden op onze website.

Wijzigingen en annulaties

Wijzigingen: Graag vernemen wij het finaal aantal deelnemers minimaal 1 week op voorhand per mail (info@megabounce.be). De totale prijs wordt op basis van dit aantal berekend. Gelieve er rekening mee te houden dat er steeds minimum 8 deelnemers zal worden aangerekend.

Annulaties: Bij volgende dringende redenen: ziekte of blessure van de jarige of organisator, kan u ervoor kiezen om het feest te verplaatsen naar een andere datum of te annuleren.

Catering

Tijdens de pauze van 60 minuten voorzien we een aparte tafel waar jullie kunnen eten, drinken en de cadeau’tjes kunnen uitpakken. De catering zit niet inbegrepen in de voorgenoemde prijs en dient afgerekend te worden in het cafetaria gedeelte.

Wegens exclusiviteitscontracten met de cafetaria is het meebrengen van eigen taarten of andere maaltijden niet toegelaten.

De catering menu’s:

Een feestje reserveren?

Stuur een mailtje naar info@megabounce.be met volgende gegevens:

-> Gewenste datum & startuur van het feestje
-> Aantal aanwezige springers (kan tot 48u op voorhand aangepast worden)
-> Uw voornaam en achternaam
-> Uw mobiel telefoonnummer
-> De voornaam van de jarige
-> De keuze van catering pakket (optioneel)
-> Eventueel speciale voorkeuren