Ons trampoline park is de perfecte setting voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje om nog maanden met op te scheppen. Wij zorgen voor de activiteit en het eten, jij zorgt voor de groep kids.

Nieuw! 

Naast ons trampoline park openden we sinds kort een nieuw gedeelte: het fluo golfparcours. Maak een reis door de tijd en bewonder de unieke decors, special effects en interactieve holes.
Meer informatie over dit gedeelte kan u hier vinden. 

Onze formules:

 

 

Catering

Tijdens de pauze van 60 minuten voorzien we een aparte tafel waar jullie kunnen eten, drinken en de cadeau’tjes kunnen uitpakken. De catering zit niet inbegrepen in de voorgenoemde prijs en dient afgerekend te worden in het cafetaria gedeelte.

Wegens exclusiviteitscontracten met de cafetaria is het meebrengen van eigen taarten of andere maaltijden niet toegelaten.

De catering menu’s:

Voorwaarden

Per 10 bouncers, vragen we telkens één meerderjarige toezichter. De jarige zelf moet tussen 6 en 13 jaar oud zijn. Oudere broers, zussen, vrienden,… zijn welkom. Het pakket is beschikbaar voor groepen vanaf 6 personen.

 

Wijzigingen en annulaties

Wijzigingen: Graag vernemen wij het finaal aantal deelnemers minimaal 1 week op voorhand per mail (info@megabounce.be). De totale prijs wordt op basis van dit aantal berekend. Gelieve er rekening mee te houden dat er steeds minimum 6 deelnemers zal worden aangerekend.

Annulaties: Bij volgende dringende redenen: ziekte of blessure van de jarige of organisator, kan u ervoor kiezen om het feest te verplaatsen naar een andere datum of te annuleren.

Uitnodiging nodig?

Download hem hier

Een feestje reserveren?

Stuur een mailtje naar info@megabounce.be met volgende gegevens:

-> Gewenste datum & startuur van het feestje
-> Gewenst pakket (A, B, C of D)
-> Aantal aanwezige springers (kan tot 48u op voorhand aangepast worden)
-> Uw voornaam en achternaam
-> Uw mobiel telefoonnummer
-> De voornaam van de jarige
-> De keuze van catering pakket (optioneel)
-> Eventueel speciale voorkeuren

Tip: Starten om 13u30 of 14u30 is vaak rustiger als om 14u. De rustigste momenten zijn voor 13u of na 17u.