Hieronder kan u per categorie een antwoord terugvinden op uw vragen met betrekking tot het trampoline gedeelte.

Reserveren

Is het verplicht om online te reserveren?

Online reserveren is niet verplicht – wél aangewezen. Door op voorhand te reserveren is uw springsessie gegarandeerd.
Het vergemakkelijkt het inchecken aan de kassa ook aanzienlijk, waardoor u tijd bespaart.

Ik wil voor een grote groep (+20 personen) reserveren, hoe doe ik dat?

Tot 20 personen reserveert u via de online reservatiemodule. Groepen vanaf 20 deelnemers hanteren we aangepaste pakketten. Vraag ernaar via e-mail. 

 

Prijzen

Wat is de prijs van een jumpsessie?

Een uur springen kost €10 per persoon.
Daarnaast moet u ook de verplichte anti-slipsokken aankopen. Die bedragen €2,5 per paar. Indien u anti-slipkousen hebt van een vorig bezoek of van een ander park, kan u deze meebrengen en hoeft u die €2,5 niet meer te betalen.

Hoe kan ik betalen?

Betalen kan met cash, bancontact of visa aan de balie.

Moeten begeleiders ook betalen?

U hoeft niet te betalen indien u het trampoline gedeelte niet betreedt. U kan plaatsnemen op het verdiep of op de tribune. Even een foto maken op het trampoline gedeelte kan uiteraard wél, op voorwaarde dat u uw schoenen uitdoet.

 

Leeftijd

Vanaf welke leeftijd is jullie trampoline park toegankelijk?

Springen bij Mega Bounce kan vanaf 8 jaar. Op rustige momenten (voor 12u of na 18u) accepteren we kinderen vanaf 6 jaar. Het is echter niet mogelijk om voor kids jonger dan 8 jaar te reserveren via de website. Bel ons best even op voor je komt.
Deze regel is er niet om jouw enthousiaste kids het leven miserabel te maken. De veiligheid van onze bezoekers primeert. Het is niet aangewezen om jonge kinderen met uitbundige tieners te mengen op de attracties en trampolines. Het verschil in gewicht en manier van spelen is eenvoudigweg te groot.

U zoekt een alternatieve activiteit voor kids vanaf 5 jaar? Bekijk onze Fluo Golf! U kan met de jongste kinderen gaan mini-golfen in hetzelfde gebouw terwijl de anderen zich uitleven op de trampolines!

 

 

Faciliteiten

Zijn er kleedkamers en lockers?

Er zijn kleedkamers beschikbaar en er is een ruime kast om je kleren in weg te bergen. Je kostbare voorwerpen kan je gratis in een locker steken. Probeer te delen met je vrienden om plaats te besparen!

Kan je bij Mega Bounce eten en drinken?

Je kan eten in brasserie “The Duke”, deze bevindt zich in hetzelfde gebouw als ons trampoline park. In het trampoline park zijn drank- en koffieautomaten beschikbaar.
Eigen dranken en of eten zijn niet toegelaten.

Kan ik de kinderen in het oog houden tijdens het springen?

Ja hoor! Je kan plaatsnemen op ons verdiep dat een prachtig uitzicht heeft over het park.

 

Geen antwoord op jouw vraag gevonden?
Bekijk hier meer antwoorden.